Erre számíts hazánkban a jövő héten: nem fogsz örülni neki

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
eső időjárás október
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem fogsz örülni neki.

Szombat


Változóan felhős lesz az ég, csapadék csak késő este a nyugati határszélen alakul ki. Estétől megélénkül az északnyugati szél. Reggel 5-12, délután 17-22 fok valószínű.

Vasárnap


A Dunántúlon erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé lesz eső, záporeső. A Dunától keletre marad a változóan felhős időjárás, és itt csak elszórtan fordul elő csapadék. 12 és 19 fok közé esik vissza a hőmérséklet - a Tiszántúlon lehet még 20 fok közeli maximum.

Hétfő


Hajnalban-reggel sokfelé, majd egyre kevesebb helyen lesz eső. Egész nap maradhat a borongós idő. Az északnyugati szél egyre nagyobb területen erősödik meg. 11 és 16 fok közötti értékeket mérhetünk délután.

Kedd


Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. A keleti tájakon sokfelé, nyugaton elszórtan várható eső, záporeső. Keleten akár 30mm körüli csapadék is eshet. Nyugaton viharossá fokozódik az ÉNy-i szél. A csúcsérték 13-15°C körül alakul.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Szerda


Átmenetileg szárazabb idő ígérkezik, némi napsütés is valószínű. Délután 13-18 fok várható. Csütörtökön aztán újabb eső érkezhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.