Újabb bejelentést tett Orbán Viktor - Az iskolákról is beszélt

bejelentés COVID-19 Orbán Viktor koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat este Orbán Viktor a Facebook oldalán tett bejelentést az akciócsoportok ülése után a koronavírussal kapcsolatos újabb intézkedésekről.

A kormányfő véleménye szerint a vírus felfutása jellemezte az elmúlt két hetet, és az előttünk álló hetekben is erre kell számítanunk. Elmondta, október végéig a szükséges számú kórházi ágy rendelkezésre áll. Az egészségügyi dolgozók átvezénylése folytatódik, ez az intézkedés eddig 106 orvost és 170 ápolót érintett.


Az iskolai őszi szüntet időpontja nem változik, a tervek szerint október 23. és október 31. között pihenhetnek a gyerekek és a pedagódusok.

Jövő héten a háziorvosok munkájával kapcsolatban is egyeztetnek, cél az, hogy ne legyen üres praxis az országban, ennek az anyagi feltételeit pedig meg fogják teremeteni. A tervek szerint később a magánpraxisok és az állami praxisok helyzetét is rendezni fogják.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.