100 millió forint értékben foglaltak le drogot a rendőrök egy fővárosi lakásban - Videó

Forrás: -- -
razzia drog rendőrség kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy házkutatás során derült fény arra, hogy egy fiatal pár egy újlipótvárosi lakásban nagy mennyiségű kábítószert rejteget. A rendőrök 100 millió forint értékben foglaltak le különböző fajtájú drogokat.

A nyomozók a kutatás során közel 28 kilogramm marihuánát, 6 kilogramm amfetamint, 1 kilogramm kokaint és másfél kilogramm MDMA-t, továbbá kábítószer előállításához, adagolásához és értékesítéséhez használt eszközöket – többek között egy présgépet is - találtak és foglaltak le

- írja a police.hu.

A kábítószert a gyanú szerint a 33 éves K. Viktor párjával, a 34 éves F. Claudiávaal közösen árulta, amit nem saját lakásukban, hanem külön, a drogbiznisz miatt bérelt lakásban tartottak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály nyomozói K. Viktort és F. Claudiát kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd - őrizetbe vételük mellett - előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet az illetékes bíróság október 11-én elrendelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.