Milliókat ajánlott a 16 éves lánynak szexért cserébe

Forrás: Shutterstock -
tinédzser vonat szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 16 éves kamszlány egy svájci vonaton utazott, amikor egy külföldi férfi mellé ült, és több millió forintot ajánlott fel neki szexuális szolgáltatásokért cserébe, majd fogdosni kezdte őt. Miután az áldozat feljelentést tett, a zaklató kiderítette a címét, és levélben fenyegette meg. Mindezek után a bíróság csupán pénzbüntetést szabott ki rá.

Még 2019 tavaszán történt az eset, amikor a 16 éves kamaszlány a zürichi pályaudvaron a reggeli órákban felszállt egy vonatra. Egy olyan négyes boxot választott, ahol nem volt senki rajta kívül. Majd felbukkant egy utas, aki leült mellé, noha voltak még máshol is szabad ülések. A 28 éves külföldi férfi azt mondta a lánynak, nagyon csinosnak és szexinek találja, ad neki 10 ezer frankot (körülbelül 3,3 millió forintot) ha lefekszik vele.

A lány természetesen elutasította az ajánlatot, de a zaklató ekkor fogdosni kezdte a térdét, közel hajolt hozzá, és megismételte az ajánlatot. A lenzburgi állomásnál végül leszállt.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

A tinédzser sokkos állapotba került, és feljelentést tett. Néhány hónap múlva azonban legnagyobb megdöbbenésére levelet kapott a férfitől, amelyben megfenyegette, hogy vonja vissza a feljelentést. A lány nem érti, hogyan tudhatta meg a címét, azóta valósággal retteg otthon is.

A bíróságon a férfi azzal védekezett, hogy két üveg vodkát is megivott aznap este, ezért viselkedett így.
Noha korábban is indult már eljárás hasonló ügyben ellene, a bíróság csupán 300 frankos pénzbüntetést szabott ki – írta a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.