Időjárás: Erre figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat

időjárás OMSZ köd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint jelentősen csökkenhetnek a látási viszonyok, ezért fokozott óvatosságra intenek minket. 

Kedd reggel ködös időre ébredhetünk, ami akár hosszú órákon át zavarhatja a látási viszonyokat. A párásság és köd megszűnése után azonban az ország túlnyomó részén gyengén felhős, napos időre számíthatunk, de nyugaton megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és ott délután elszórtan gyenge eső, zápor is valószínű.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Többnyire mérsékelt marad a délies áramlás, az Alpokalja térségében azonban északnyugatira fordul a szél, és ott néhol meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet jobbára 15 és 21 fok között alakul, de északnyugaton pár fokkal hűvösebb is lehet. Késő estére 7 és 13 fok közé csökken a hőmérséklet - írja a met.hu

Este főként az Északi-középhegység tágabb környezetében képződött pára, köd. Napközben sok helyen javulnak a látási viszonyok, azonban helyenként tartósan párás, ködös maradhat az idő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.