Az 55 éves washingtoni pszichológus agyonlőtte hétéves ikerlányait, majd magával is végzett

Forrás: Thinkstock -
pszichológus gyilkosság család iker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lövöldözés péntek este bontakozott ki a washingtoni Sudden Valley-ben. A lányok, és az 55 éves Michele Boudreau Deegan holttestét csak másnap fedezték fel.

A rendőrség közleménye szerint a washingtoni pszichológus agyonlőtte hétéves iker lányait, miközben ők aludtak, majd maga felé fordította a fegyvert, és öngyilkos lett.

A tragikus gyilkosság-öngyilkosság péntek este bontakozott ki. A család otthonában jóléti ellenőrzést végző képviselők másnap délután fedezték fel az 55 éves Michele Boudreau Deegan és lányai holttestét.

Deegan pszichoterapeutaként dolgozott, és a gyilkosság napján több cikket is megosztott „nárcisztákról", a szülői nevelésről és arról, hogy a nárcisztikus embereket hogyan lehet öngyilkosságra kényszeríteni.

Egy ismerőse azt mondta Deeganről, hogy a pszichoterapeuta zaklatott volt, és feltehetően válása miatt folyamodott ehhez a szörnyű tetthez.

„Csak azt akarom, hogy mindenki tudja, hogy Michelle NEM bántalmazta a lányokat, hanem szerette őket. Csak beteg volt .... és félt.

-mondta a nő egyik közeli barátja a Daily Mailnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.