Szörnyű tragédia! Egy falat étel okozta a 4 éves kislány halálát

halál külföld kislány fuldoklás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképzelhetetlen fájdalom érte a Sao Paulo-i Pereira családot. 4 éves kislányuk ebéd közben félrement falat miatt fuldokolni kezdett, mire kórázba került, életét veszítette. 

A kis Rebecca csirke falatokat és rizst evett ebédre, amikor véletlenül félrenyelt, édesanyja hiába próbálta kiszedni a falatot, de nem tudott rajta segíteni. Azonnal hívták a mentőket, viszont a kórházban sajnos elhunyt a 4 éves kislány.

Az édesapja beszámolója alapján kiderült, hogy a kislány koraszülöttként, szervi rendellenességgel jött a világra, nyelőcső-atresiája volt. Kétszer is megműtötték, minden evés egy kész rémálom volt a számukra. Korábban többször is előfordult, hogy az étel a légcsővébe jutott.

„Annak ellenére, hogy az orvosok azt mondták, hogy a rendellenessége miatt sosem lesz képes beszélni, egyéves korában elkezdett szavakat formálni. Az első szava az volt, hogy apu"

- mesélte szomorúan az apa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.