Kiderült: ennyi pénzt kér a TV2 Curtis szerződésszegése miatt - több milliós nagyságrendű büntetés

Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv -
TV2 Sztárban sztár Curtis szerződésszegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint arról a Life.hu is beszámolt, Curtis nem jelent meg a Sztárban sztár elődöntőjében és nem is jelezte ezt a műsor készítőinek. A rapper édesapja elvesztésével magyarázta távollétét, ám a rajongók szerint inkább kábítószer-visszaesésről van szó - ezt a sztár hatázottan tagja. Kiderült, mennyi pénzbüntetést kell fizetnie tettéért.

Curtis nem jelent meg a Sztárban sztár elődöntőjében, amivel súlyosan megszegte a TV2-vel kötött szerződsését.

Bár a csatorna kizárta őt a versenyből, az utolsó adásban részt vehet a rapper, ha nyilvánosan bocsánatot kér rajongóitól, akiket cserben hagyott.

Sztárban sztár 7. Curtis Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv

Az is kiderült, mennyi pénzbüntetést kell fizetnie a sztárnak tettéért:

„A csatorna lehetőséget biztosít számára, ha bocsánatot kér a nézőktől a színpadon, hogy a többi kiesett versenyzővel közösen előadjon egy produkciót. Ezzel kárpótolhatja a cserbenhagyott és csalódott rajongóit. Természetesen ezért díjazásban nem részesül. A TV2 döntése értelmében (...) szerződésszegése miatt a cég megteszi a megfelelő jogi lépé-seket." - nyilatkozta a csatorna.

A Bors értesülései szerint

állítólag Curtisnek hatmillió forintot kell fizetnie a csatornának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.