Kisbabáját a karjában tartotta, így késelték meg az anyát

gyilkosság baba késelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutális gyilkosság történt Angliában, a nyílt utcán késeltek meg egy nőt, aki mindeközben a karjaiban tartotta a kisbabáját. Nem tudták megmenteni az életét.

Otthona előtt késelték meg a napokban Kimberley Deakint az utcán. A 29 éves nő négyhónapos kisbabáját végig a karjában tartotta. Miután a támadója elmenekült a nő véresen, piszkosan kopogott be egy ház ajtaján, hogy segítséget kérjen, a baba mindvégig nála volt.

Hiába hívtak segítséget, nem élte túl a támadást, a babát úgy tudni rokonoknál helyezték el.
Elképzelhető, hogy rablás történt, de még folyik a nyomozás. Egy 39 éves férfi a gyanúsított, akinek aznap kellet volna megjelennie a bíróság előtt. Ám a szomszédok egy férfit láttak a nővel az utóbbi időkben, aki a baba születése előtt költözött hozzá. Ezen a vonalon is nyomoznak, egyelőre rejtély, miért kellett meghalnia - írta a Mirror.

„Ő volt a mi kősziklánk, a legidősebb nővérünk, aki még mindig itt lehetne. Nem érdemelte meg, hogy kioltsák az életét. Ő volt a mindem, és egyszerűen nem tudom felfogni hogy elment. Nagyon szeretem és borzasztóan hiányzik" – mondta Kimberley testvére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.