Riasztást adtak ki az időjárás miatt: csúszós utakra és rossz látási viszonyokra kell készülni

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
időjárás köd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tartós és sűrű köd miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú riasztást adott ki az ország egész területére.

Nem lesz felhőtlen az idő a következő napokban, a tartós és és sűrű köd miatt az ország egész területére elsőfokú riasztást adtak ki Keddre. Erősen felhős, párás, több helyen tartósan ködös időre számíthatunk. Főleg a nyugati tájakon lehet szitálás. A délkeleti szél gyenge marad. Fronthatás nem várható. Rosszak lesznek a közlekedés feltételei: néhol csúszós útszakaszokra, és több helyen rossz látási viszonyokra számíthatunk. 6-12°C közöttalakul a hőmérséklet.

Az ország nagy részén tartós, sűrű ködre figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat (illusztráció). Fotó: Csudai Sándor - Origo

Szerda

Borult, párás időre számíthatunk, foltokban sűrű ködfoltokkal. Szitálás, ködszitálás többfelé előfordulhat, ezért csúszós utakra készülhetünk! A délkeleti szél néhol megélénkül. A hőmérséklet csúcsértéke 5 és 10 fok között alakul.

Csütörtök

Marad a hidegpárnás időjárási helyzet tartós ködfelhőzettel. Csak kevés helyen, rövid időre bukkanhat elő a nap. Többfelé lehet szitálás. Marad az 5-10 fokos maximum.

Péntek

Erősen felhős, párás, több helyen tartósan ködös idő várható. Néhol van csak esély arra, hogy rövid időre kisüssön a nap. Szitálás, gyenge eső kialakulhat. 7 fok körüli értékeket mérhetünk, de a napos részeken 11 fok is lehet.

Hétvége

Borult, párás időre van kilátás, folytatódik a szürke novemberi idő. A hőmérsékletben nem lesz változás - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.