Autóbalesetet szenvedett a híres magyar híradós

Forrás: MTVA / Az Este -
tudósító híradós autóbaleset Nika György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nika György egy tiltótábla ellenére kanyarodott balra, melynek következtében a saját autóját és még másik két járművet is összetört. Szerencsére azonban senki sem sérült meg. 

Nika György, a TV2 Tények című műsorának szerkesztője az Árpád fejedelem útjánál szeretett volna balra kanyarodni, pedig tiltótábla is jelzi, hogy ezt nem lehet. A híres tévés valószínűleg figyelmetlen volt, így nem vette észre a táblát, így történhetett, hogy másik két autóval is összeütközött.

"A két vétlen autós azonnal kipattant a kocsiból, úgy tűnt, mindannyian jól vannak. A harmadik autó, egy régebbi Mercedes sofőrje később szállt ki. Bár mostanában kevesebbet látom, egyből megismertem Nika György tévést. Ahogy hallottam, először ő sem értette, mi történhetett. A többiek magyarázták, hogy nem fordulhatott volna be" - írja a Blikk.

Forrás: MTVA / Az Este

"Egy dupla kereszteződésnél valóban rossz helyen fordultam balra, mert nekem zöldet mutatott a lámpa. Mint később kiderült, ennek ellenére ott nem szabad abba az irányba fordulni. Miután megnéztem a táblát, elismertem a hibámat, még azelőtt, hogy a rendőrök kiérkeztek volna. Szerencsére senki sem sérült meg és az egyenruhások is roppant korrekten jártak el. Nagyon sajnálom a történteket" - mondta a lap megkeresésére Nika György.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.