Nika György egy tiltótábla ellenére kanyarodott balra, melynek következtében a saját autóját és még másik két járművet is összetört. Szerencsére azonban senki sem sérült meg. 

Nika György, a TV2 Tények című műsorának szerkesztője az Árpád fejedelem útjánál szeretett volna balra kanyarodni, pedig tiltótábla is jelzi, hogy ezt nem lehet. A híres tévés valószínűleg figyelmetlen volt, így nem vette észre a táblát, így történhetett, hogy másik két autóval is összeütközött.

"A két vétlen autós azonnal kipattant a kocsiból, úgy tűnt, mindannyian jól vannak. A harmadik autó, egy régebbi Mercedes sofőrje később szállt ki. Bár mostanában kevesebbet látom, egyből megismertem Nika György tévést. Ahogy hallottam, először ő sem értette, mi történhetett. A többiek magyarázták, hogy nem fordulhatott volna be" - írja a Blikk.

Forrás: MTVA / Az Este

"Egy dupla kereszteződésnél valóban rossz helyen fordultam balra, mert nekem zöldet mutatott a lámpa. Mint később kiderült, ennek ellenére ott nem szabad abba az irányba fordulni. Miután megnéztem a táblát, elismertem a hibámat, még azelőtt, hogy a rendőrök kiérkeztek volna. Szerencsére senki sem sérült meg és az egyenruhások is roppant korrekten jártak el. Nagyon sajnálom a történteket" - mondta a lap megkeresésére Nika György.