Balázs Fecó a koronavírus-fertőzés miatt került kórházba, de hitte, hogy legyőzi a betegséget. Nagy tervei voltak: hatalmas koncertre készült, amin szívvel-lélekkel dolgozott. 

Balázs Fecó 69 évesen távozott az élők sorából, miután koronavírus-fertőzés miatt kórházba került. A legendás zenész hitte, hogy legyőzi a betegséget, nagy tervei voltak. Erről barátja, Várkonyi Attila beszélt.

Koncertre készült Balázs FecóForrás: MTI/Zih Zsolt

"Fecó a kórházba kerülése előtt már sokkal jobb hangulatban volt, hiszen hatalmas célt tűzött ki maga elé, amin szívvel-lélekkel dolgozott. A sok elmaradt koncert után végre látta a fényt az alagút végén. A kiadóval egyeztetve belevágtunk egy jövő márciusra tervezett Aréna-koncert szervezésébe, ami egybe esett volna a hetvenedik születésnapjával. Rengeteget beszélgettünk erről, engem kért fel, hogy legyek az esemény házigazdája. Folyamatosan tervezte a bulit. Már összeírta azoknak a zenészbarátoknak a névsorát, akiket feltétlenül szeretett volna meghívni, hogy álljanak vele egy színpadon a jeles napon és már fejben össze is rakta a koncert zenei anyagát. Amikor saját lábán bement a kórházba, még beszéltem vele telefonon. Csak annyit mondott, hogy elkapta ezt a nyavalyát, de hamar túl lesz rajta és folytatjuk a munkát..." - mondta a DJ a Ripostnak

Balázs Fecó így vélekedett életéről: "Megyünk előre, ameddig a sors engedi" – Videó

Balázs Fecó 69 évesen távozott az élők sorából, miután kórházba került a koronavírus-fertőzés miatt. A Kossuth-díjas zenészt az egész ország gyászolja. Balázs Fecó 67. születésnapján beengedte a Life.hu-t otthonába, ahol őszintén mesélt az őt körülvevő világról. Ebből az interjúból idézve búcsúzunk az egykori kiválóságtól, Balázs Fecótól. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!