Ez volt Balázs Fecó nagy álma: szívvel-lélekkel ezen dolgozott

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
halál Balázs Fecó terv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Fecó a koronavírus-fertőzés miatt került kórházba, de hitte, hogy legyőzi a betegséget. Nagy tervei voltak: hatalmas koncertre készült, amin szívvel-lélekkel dolgozott. 

Balázs Fecó 69 évesen távozott az élők sorából, miután koronavírus-fertőzés miatt kórházba került. A legendás zenész hitte, hogy legyőzi a betegséget, nagy tervei voltak. Erről barátja, Várkonyi Attila beszélt.

Koncertre készült Balázs Fecó Forrás: MTI/Zih Zsolt

"

Folyamatosan tervezte a bulit. Már összeírta azoknak a zenészbarátoknak a névsorát, akiket feltétlenül szeretett volna meghívni,

Ripostnak

Balázs Fecó így vélekedett életéről: "Megyünk előre, ameddig a sors engedi" – Videó

Balázs Fecó 69 évesen távozott az élők sorából, miután kórházba került a koronavírus-fertőzés miatt. A Kossuth-díjas zenészt az egész ország gyászolja. Balázs Fecó 67. születésnapján beengedte a Life.hu-t otthonába, ahol őszintén mesélt az őt körülvevő világról. Ebből az interjúból idézve búcsúzunk az egykori kiválóságtól, Balázs Fecótól. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.