Dancing with the Stars: sokak megdöbbenésére őket küldték haza a nézők

Détár Enikő Dancing with the Stars kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két páros került a veszélyzónába a Dancing with the Stars nyolcadik adásának végén. Détár Enikő és Gabriella Spanic kapta a legkevesebb szavazatot a nézőktől.

Az elődöntőbe végül Gabriela Spanic és párja, Andrei Mangra jutott, így Détár Enikőnek és Baranya Dávidnak kellett búcsúznia a TV2 táncos szuperprodukciójából. A zsűri és a nézők ízlése nem egyezett meg, ugyanis Ördög Nóráéktól 38 pontot kaptak, ami majdnem a maximum. Az szenvedélyes cha cha cha Molnár Andrea szerint magas minőségű, aprólékos igényességű, nagybetűs tánc volt, vastapsot kaptak. Enciék kiesése azért is megdöbbentő, mert azon kevés páros közt vannak, akiket nem döntött le a koronavírus, így az összes adásban megmutatták tánctudásukat, mégis ők kapták a legkevesebb nézői szavazatot. A páros a Life.hu-nak elmondta, mit gondolnak a távozásukról.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.