Rátámadt a szomszédja, el kellett távolítani a koponyája egy részét – Fotó

Forrás: Shutterstock -
sérülés támadás koponya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves férfit szomszédja késelte meg, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a koponyája egy részét eltávolították. Sosem lesz képes többé írni, olvasni vagy beszélni.

Ryan Covell úgy tudni, a saját otthonában veszekedett szomszédjával, Dean Stewarttal. A férfi kést ragadott és megszurkálta áldozatát, akinek súlyosan megsérült a nyaki ütőere. Annyi ereje még volt, hogy kimenjen a házból, és segítséget kérjen.

Kórházba szállították, ám rengeteg vért veszített, és kómába zuhant. Hogy életben maradjon, el kellett távolítani a koponyája jelentős részét. Ezáltal képtelen lett az írásra, olvasásra, sőt a beszédre is.

„Ryan nem tud beszélni, írni vagy olvasni, és úgy tűnik, többé nem is lesz képes ezekre. Az élete teljesen tönkrement. Soha nem fog párkapcsolatban élni, nem lehet gyereke, nem tud majd dolgozni, a barátaival lenni, de a legegyszerűbb hétköznapi dolgokat sem tudja elvégezni"

– mondta a bíróságon a férfi édesanyja.
Állítólag a tettes ki akarta rabolni a lakásukat, ezt próbálta megakadályozni Ryan. Stewart hét év börtönbüntetést kapott- írta a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.