Így teltek Pécsi Ildikó utolsó órái - fogadott fia mesélte el, aki végig vele volt

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
halál Pécsi Ildikó utolsó óra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azta  Life.hu is megírta, Pécsi Ildikó, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő, rendező, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja szombat hajnalban otthonában hunyt el.  Így teltek az utolsó órái.

Családi körben lelt örök békére a legendás színésznő, Pécsi Ildikó. Az utóbbi hetekben a család fel volt rá készülve, hogy Ildikó bármikor elmehet. Férje, Lajos halála után folyamatosan csak fogyott, képtelen volt feldolgozni társa elvesztését.

Pécsi Ildikó Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő, rendező, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja Forrás: MTI/Zih Zsolt

Fia és fogadott fia végig mellette voltak.

"Elfáradt a lelke... A szeretteihez való ragaszkodás még ide kötötte, de már régen elvágyott Lajos bácsi mellé. Nem tudott elmenni, napok óta imádkoztunk az ágya mellett esténként, tegnap pedig papot hívtunk hozzá. Fiával, Csabával együtt fogtuk a kezét, elbúcsúztunk tőle szelíden mondtuk neki, hogy ha szeretne, menjen..." - mondta L. Péterfi Csaba, Ildikó fogadott fia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.