Több mint 50 kutyát mentettek meg - Döbbenet, mire kényszerítették őket

Forrás: Shutterstock -
kutya állatviadal állatkínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség csapott le két domaházi és két nagykőrösi férfira, akik illegális kutyaviadalokat szerveztek.Több, mint 50 állatot mentettek ki tőlük, nem mindegyik élte túl.

A két domaházi és két nagykőrösi férfi a gyanú szerint rendszeresen állatviadalokat szervezett, ahol amerikai staffordshire terriereket ugrasztottak egymásnak.

A gyanúsítottak éppen hazafelé tartottak az egyik ilyen eseményről, amikor a rendőrök egy szervezett akció keretében elfogták őket. Az autóban megtalálták a viadalon megsérült egyik ebet is

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

Továbbá megmentették azt az 51 kutyát, melyet erre a célra tenyésztettek, ezenkívül viadalra használt feszítőfákat, kutyák kiképzésére szolgáló futópadokat és mérlegeket találtak a helyszínen.
Az egyik állat sürgős orvosi ellátásra szorult a sérülései miatt, ám sajnos már nem sikerült megmenteni az életét – írta a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.