Jogosítvány nélkül ittasan lopott el egy buszt egy 17 éves lány Karancskeszin

lány Karancskeszi részeg lopás busz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
17 éves lány kötött el egy buszt Karancskeszin. A tinédzser jogosítvány nélkül, ittasan törte fel a buszt, majd indította el, de a rendőrök rövidesen elkapták.

A 17 éves karancskeszi lány ittasan döntött úgy, hogy busszal szeretne hazamenni, így feltört egy buszt és jogosítvány nélkül útnak indult vele.

17 éves lány lopott el egy autóbuszt Karancskeszin - Képünk illusztráció Forrás: Wikimedia Commons/Solymári

A fiatalkorút Mátraterenye belterületén a rendőrök elfogták, és megállapították, hogy a 17 éves sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, alkoholszondás ellenőrzése pedig pozitív eredménnyel zárult - olvasható a police.hu oldalán.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya jármű önkényes elvétele bűntett, továbbá rongálás és járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 17 éves karancskeszi lakos ellen.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a hatóság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait átadta az illetékes ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.