Kiderült, hogy kukkolta vendégeit a balatoni szálláshely tulajdonosa: több mint három év börtönt kaphat

szálláshely tulajdonos kukkolás kukkoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kaposvári Járási Ügyészség emelt vádat egy 52 éves férfi ellen, aki tizenhét vendégét, köztük gyerekeket is megfigyelt a fürdőszoba használata közben.

Az apartman tulajdonosa kamerákkal figyelte meg a nála megszálló vendégeket. Mint kiderült, a házakat összekötő folyosó és a fürdőszobák között fúrt lyukakat, majd bekötötte a kamerákat, amelyek a toalettekre és a zuhanykabinokra néztek.

Az 52 éves férfi számtalan videófelvételt készített meztelen vendigeiről, a vádirat szerint 2019 áprilisa és júliusa közötti időben 17 sértettről készített felvételeket titokban.

A vádlottat két vendég buktatta le, akik észrevették az optikai kamerát, amivel a férfi megfigyelte a vendégeit.

A fonyódi rendőrök rögtön lefoglalták az adathordozókat, amelyeken a meztelen felnőtt vendégekről készült felvételek mellett 400-nál több, a 18. életévüket be nem töltött gyerekekről készült, pornográf tartalmú képet is találtak – írja az ügyészség.

Az ügyészség a vádlottal szemben 3 év 6 hónap végrehajtandó börtönbüntetés kiszabására tett indítványt

a Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában.

A balatoni kukkoló több mint három év börtönt is kaphat. Forrás: Getty Images/iStockphoto/Korionov

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.