Hiányos öltözetben találták meg egy 35 éves nő holttestét Nyíregyháza közelében

Forrás: Shutterstock -
holttest Nyíregyháza aktuális tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
35 éves férjezett nő holttestét találták meg december 31-én 19 óra 45 perc körül a 41-es számú főúton Nyíregyháza és Napkor között. A nő közlekedési baleset áldozata lett, miután a szakadó esőben gyalog indult haza Nyíregyházáról Apagyra.

A 35 éves nő halála körül egyelőre nem tisztázottak a körülmények, több kérdés is felmerül a halála kapcsán. A 35 éves nőt a 41-es főút közepén, lakatlan területen ütötték el. A helyszínelők az áldozatnál sem táskát, sem személyes iratot nem találtak - írja a Friss Média.

Közúti baleset áldozata lett egy 35 éves nő Nyíregyháza közelében (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

A nő állítólag munka után indult haza, bár főnöke felajánlotta, hogy hazaviszi, visszautasította az ajánlatot és szakadó esőben gyalog akarta megtenni a 18 kilométeres távot.

A pénztárcáját a baleset helyszínétől körülbelül 15 kilométerre, Apagyon találta meg egy napkori házaspár, miután az autómosótól kikanyarodtak a főútra - írja a Bors.

A rendelkezésre álló információk szerint táska is volt a nőnél, de a helyszínen csak a telefonját találták meg, ezzel sikerült végül azonosítani az áldozatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.