35 éves férjezett nő holttestét találták meg december 31-én 19 óra 45 perc körül a 41-es számú főúton Nyíregyháza és Napkor között. A nő közlekedési baleset áldozata lett, miután a szakadó esőben gyalog indult haza Nyíregyházáról Apagyra.

A 35 éves nő halála körül egyelőre nem tisztázottak a körülmények, több kérdés is felmerül a halála kapcsán. A 35 éves nőt a 41-es főút közepén, lakatlan területen ütötték el. A helyszínelők az áldozatnál sem táskát, sem személyes iratot nem találtak - írja a Friss Média.

Közúti baleset áldozata lett egy 35 éves nő Nyíregyháza közelében (A kép illusztráció)Forrás: Shutterstock

A nő állítólag munka után indult haza, bár főnöke felajánlotta, hogy hazaviszi, visszautasította az ajánlatot és szakadó esőben gyalog akarta megtenni a 18 kilométeres távot.

A pénztárcáját a baleset helyszínétől körülbelül 15 kilométerre, Apagyon találta meg egy napkori házaspár, miután az autómosótól kikanyarodtak a főútra - írja a Bors.

A rendelkezésre álló információk szerint táska is volt a nőnél, de a helyszínen csak a telefonját találták meg, ezzel sikerült végül azonosítani az áldozatot.