Kozso megható sorokkal emlékezett Zámbó Jimmyre: "Király voltál... Király lettél... és az is maradsz"

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal) -
Zámbó Jimmy Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kozso közösségi oldalán emlékezett meg Zámbó Jimmyről.

Zámbó Jimmy 20 évvel ezelőtt hunyt el, tragikus halálát sokan a mai napig nem tudják feldolgozni. Népszerűsége mit sem csökkent, rajongói évről évre megemlékeznek a Királyról, ahogy tisztelői is. Közéjük tartozik Kozso, aki közösségi oldalán osztott meg megható sorokat Jimmyről és az érzéseiről - szúrt ki a Blikk.

Kozso Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

"Emlékezem Rád... 20 évvel ezelőtt, ezen a napon valami megváltozott... A Magyar zeneipar egy igazi ikont veszített el! Meghajtom a fejem előtted Jimmy...

Mennyi közös emlék, terv, dalok, amelyekre boldogan emlékezem, és megtiszteltetéssel, boldogsággal tölt el, hogy nem csak zenésztársad, hanem a barátod is lehettem. Csodálom azt a fantasztikus tehetséget és kitartást, amivel a csúcsra emelkedtél. Játszottál külföldön, itthon, több ezer ember előtt, de minden fellépéseden az vezérelt, hogy a közönségnek a maximumot nyújtsd. Így lettél Te a Király!

Király voltál... Király lettél... és az is maradsz mindörökre!
Meghajtom a fejem előtted Jimmy..." - írta Kozso.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.