Tragédia! Boldogan posztolt várandósságáról, majd meghalt a híresség

Emily Mitchell halál terhesség influencer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 19-én jelentette be a közösségi oldalán, hogy az ötödik kisbabájával várandós. Férjével óriási öröm közepette hozták nyilvánosságra a hírt, azóta viszont tragédiába fulladt a család élete. 

Emily Mitchell, népszerű influenszer december 8-án posztolt utoljára. Ekkor egy vidám családi fotót tett közzé, amelyen férjével és 4 gyermekükkel látható - illetve a pocakjában növekő ötödik gyermekkel.

Az amerikai blogger karácsony előtt 3 nappal halt meg, és sajnos nem csak őt, hanem a kisbabát sem sikerült az orvosoknak megmenteni. Egyelőre senki nem tudja, mi áll a hirtelen halál hátterében - írja a News.com

Emily nagy hatással volt a környezetére és a követőire is, egy olyan nő és családanya volt, aki pozitív világlátásával nyomott hagyott a világban. Családja és barátja gyászában osztoznak a rajongók is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.