Idén lesz négy éve, hogy eltűnt Novozánszki Fanni, akit a Való Világ című műsorból ismerhettek meg a nézők. A fiatal lány prostituáltként kereste kenyerét, majd egy napon hirtelen nyoma veszett. A rendőrök néhány héttel később megállapították, hogy Fanni már nem él. Több éve tart a nyomozás, de még mindig nem tudni, valójában ki ölhette meg a lányt.

Novozánszki Fanni ügyében számos teórija és egy vádlott van. Megszólalt Fanni barátnője, Hajnalka, aki szerint nem egy, hanem több ember lehet akik részt vettek a fiatal lány megölésében.

“Mindjárt lemegyek S alakba!” – VV Fanni legjobb aranyköpései tv bulvárFotó: Bársony Bence

"El vagyok keseredve, már rég pontot kellett volna tenni az ügy végére. Egy gyönyörű, 24 éves fiatal lányt, aki a légynek se ártott, megöltek és senki sem bűnhődik miatta.Példát kellene statuálni, hogy nem lehet büntetlenül gyilkolászni és emberek életét tönkretenni. (...) Azt gondolom, itt nem egy embernek kellene hosszú évtizedekre sötétzárkába kerülnie. 30 év börtön járna mindenkinek, akinek köze volt a barátnőm megöléséhez. Valószínű, hogy nemcak a vádlott, hanem többen benne voltak abban, hogy ez a tragédia megtörténhetett. Bűnhődjön hát mindenki!" - mondta letörten a barátnő a Borsnak.