Megszólalt Novozánszki Fanni barátnője: szerinte többen vettek részt a lány meggyilkolásában

gyilkosság Novozánszki Fanni barátnő VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén lesz négy éve, hogy eltűnt Novozánszki Fanni, akit a Való Világ című műsorból ismerhettek meg a nézők. A fiatal lány prostituáltként kereste kenyerét, majd egy napon hirtelen nyoma veszett. A rendőrök néhány héttel később megállapították, hogy Fanni már nem él. Több éve tart a nyomozás, de még mindig nem tudni, valójában ki ölhette meg a lányt.

Novozánszki Fanni ügyében számos teórija és egy vádlott van. Megszólalt Fanni barátnője, Hajnalka, aki szerint nem egy, hanem több ember lehet akik részt vettek a fiatal lány megölésében.

“Mindjárt lemegyek S alakba!” – VV Fanni legjobb aranyköpései tv bulvár Fotó: Bársony Bence

"El vagyok keseredve, már rég pontot kellett volna tenni az ügy végére. Egy gyönyörű, 24 éves fiatal lányt, aki a légynek se ártott, megöltek és senki sem bűnhődik miatta.Példát kellene statuálni, hogy nem lehet büntetlenül gyilkolászni és emberek életét tönkretenni. (...) Azt gondolom, itt nem egy embernek kellene hosszú évtizedekre sötétzárkába kerülnie. 30 év börtön járna mindenkinek, akinek köze volt a barátnőm megöléséhez. Valószínű, hogy nemcak a vádlott, hanem többen benne voltak abban, hogy ez a tragédia megtörténhetett. Bűnhődjön hát mindenki!" - mondta letörten a barátnő a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.