Kezdődik Kim Kardashian és Kanye West válása: 700 milliárd forintnyi dolláron kell osztozniuk

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Kim Kardashian Kanye West válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Töbször szárnyra kelt már a Kim Kardashian és Kanye West válásáról szóló pletyka, ami ezúttal igaznak bizonyul. Az egykori sztárpár gigászi vagyonon és négy közös gyereken osztozkodik.

Nem lesz egyszerű menet Kim Kardashian és Kanye West válása, ugyani a négy gyerekük felgyülete mellett 700 milliárd forinytnyi dollárnak megfelelő vagyonukról is meg kell állapodniuk.

Kim Kardashian and Kanye Westt Forrás: AFP/Angela Weiss

Kim már hónapokkal ezelőtt titokban elkezdett tárgyalni válóperes ügyvédjével, azzal, aki az előző válását is intézte.

A páros egy ideje már külön él. Kimet az egyész családja buzdította a szakításra, ugyanis nem tudták tovább nézni a folyamatos veszekedéseket és Kanye elképesztő kirohanásait és nyilatozatait magánéletükkel kapcsolatban - írtra meg a Mirror.

Mindkét félnek elképesztő összegű saját vagyona van, illetve egy majd 20 millárd forintot érő közös otthon felett is dönteniük kell, amiben jelenleg Kim él a négy gyerekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.