Megszólaltak a szemtanúk: így csapódott a tengerbe az eltűnt indonéz repülőgép

Forrás: MTI/EPA/Bagus Indahono -
Indonézia zuhanás eltűnt repülőgép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton zuhant le egy belföldi viszonylatban közlekedő utasszállító repülőgép Indonéziában. 62 ember utazott a fedélzetén. A roncsokat vasárnap találták meg a búvárok. Kiderült az is, hogy voltak, akik látták a tragédiát.

Halászok számoltak be arról, hogy az utasszállító úgy csapódott bele a tengerbe, mint egy villám, majd felrobbant.

A szerencsétlenül járt gép tengerből kiemelt roncsdarabját mutatja Suhartono, az indonéz haditengerészet parancsnoka a jakartai Tanjung Priok kikötő közelében 2021. január 10-én. Forrás: MTI/EPA/Bagus Indahono


A Sriwijawa légitársaság Jakartából a borneói Pontianakba közlekedő, Boeing737-500 típusú gépével szűnt meg a kapcsolat négy perccel a fővárosból való felszállás után - közölte a közlekedési minisztérium a polgári légi irányítás információja alapján. A gép menetideje Pontianakig, amely Nyugat-Kalimantan tartomány fővárosa, mintegy 90 perc. A gépen 56 utas, köztük gyerekek és hat főnyi személyzet tartózkodott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.