Döntött a bíróság Nótár Mary ügyében

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Nótár Mary ügy bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döntés született első fokon Nótár Mary és egykori kiadója, a Skyforce ügyében.

Nótár Mary és a Skyforce ügye már 4 éve húzodik, most azonban első fokon döntés született. Az énekesnő csütörtök este közzétett egy posztot a közösségi oldalán, melyben kendőzetlen örömmel árulta el az eset részleteit.

Mint kiderült, Mary és a kiadóját képviselő Lakatos család elszámolási vitába keveredett 2016-ban. A nézeteltérés súlyos méreteket öltött.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az ezt követő években több peres eljárás is kezdetét vette ezzel kapcsolatban, mindkettőt a Skyforce indította. Mint kiderült, az egyik esetében Mary javára döntött a bíróság elsőfokon.

"Erre vártunk már a tavalyi évben, hogy lesz ítélethozatal. Ez volt az az ügy, ami miatt felbontottam a szerződésemet, és ha beigazolódik másodfokon is, hogy igazam van, akkor nem tudnak azért perelni, mert kiléptem a szerződésemből, és mert azt állítottam róluk, hogy fogva tartottak. Mindig hittem az igazunkban, és az igazságszolgáltatásban" - mondta a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.