Ötven méter magasból zuhant a kiránduló édesanyára egy szikla, azonnal szörnyethalt

Forrás: Sonicccgraz/commons.wikimedia.org -
Medve-szurdok édesanya halál zuhanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A horrobaleset tavaly júliusban történt. Aranka halálát egy leomló szikla okozta a Medve-szurdokban. A család a mai napig képtelen feldolgozni a tragédiát, ráadásul kártérítésre sem számíthatnak.

"Egy boldog családnak egyik napról a másikra megváltozott az élete, és félárván maradt egy tízéves kisfiú" – kezdte a Blikknek dr. Ujvári Veronika bécsi ügyvéd.

"Sajnos, az ügyészség megállapította, hogy nem emberi mulasztás okozta a történteket, hanem előre beláthatatlan, nem elkerülhető természeti jelenség.

A tragédia előtt volt egy nagy hidegfront, amelyet hirtelen felmelegedés követett, aminek hatására egy hatalmas kődarab kivált a sziklából és 70-100 méteres környezetben szétcsapódott" – mesélte a tragédia előzményeit a szakember.

A baleset a Medve-szurdokban történt. Forrás: Sonicccgraz/commons.wikimedia.org

Emberi mulasztás nem történt, így a család nem számíthat kártérítésre, de Dr. Ujvárosi Veronika gyűjtéssel szeretne segíteni a nehéz helyzetbe került családon.

„Eddig nem kértem soha semmit, de most igen: aki teheti, nyúljon a pénztárcájába, és járuljon hozzá a Marcellnek szánt pénzgyűjteményhez" – írta a Facebookon kitett bejegyzésében.

Az adományokat alábbi letéti gyűjtő-számlaszámra lehet utalni: Dr. Ujvárosi Veronika, AT26 2011 1296 3020 7904, GIBAATWWXXX, az utalás tárgya ez legyen: Marcell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.