Megerőszakolta, és teherbe ejtette a 11 éves kislányt a család barátja

Forrás: Dreamstime -
terhesség nemi erőszak pedofil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas, ami a 11 éves lousianai kislánnyal történt. A család barátja ugyanis több alkalommal megerőszakolta őt, és teherbe is ejtette.

Szörnyű dolgokat kellett átélnie a lousianai kislánynak. A mindössze 11 éves gyereket a család barátja többször elcsalta különböző helyszínekre, ahol megerőszakolta őt. Volt, hogy egy Walmart parkolóban vagy egy templom plébániájában molesztálta a kislányt.

Akkor derült fény a borzalmas tettére, amikor a gyerek terhességi tesztje pozitív lett, és elmesélte, mi történt.

Az anya azonnal értesítette a rendőrséget, és letartóztatták a 41 éves Cleto Montoya Rodas-t, aki tagadta, hogy megerőszakolta volna. Később viszont bevallotta, hogy a szájával és a kezével molesztálta a gyereket – adta hírül a CrimeOnline.

Rodas-ra 550 ezer dolláros, azaz nagyjából 223 millió forintnyi pénzbüntetést szabtak ki, illetve távoltartási végzést kapott a család.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.