Megrázó vallomás a magyar zenésztől: kétszer megerőszakolták, és öngyilkos akart lenni

Forrás: Shutterstock -
öngyilkos Lil G erőszak öngyilkosság Laska Lili
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Laska Lili, vagyis Lil G a Petőfi Sándor című dallal vált ismertté, azóta rajongótábora hatalmasra nőtt. Magánéletéről azonban eddig mit sem tudtunk, ám most beszélt megrázó történetéről: kétszer is megerőszakolták. 

Fiatalon, 16 évesen vált ismertté Lil G, a rapper azóta egyre népeszerűbb. Magánéletét azonban mindig megtartotta magának, ám most elárulta megrázó történetét.

Talán a rossz gyerekkorom miatt alakult így az életem: édesapám kiskoromban hagyott el, ami megpecsételte a sorsomat. Hamar megismertem a drogokat,

Az első eset 15 éves korában történt, egy buliban a mosdóban. Azóta sok év telt már el, elmondása szerint ezt a traumát már sikerült feldolgoznia. Ám a második tragédia máig félelemmel tölti el.

Próbáltam ellenállni, meg is vert az illető,

Blikknek

"Félek a rendőrséghez fordulni, tartok tőle, hogy újra veszélybe kerülnék. Mindezek ellenére mégis mindenkinek azt üzenem, aki hasonló helyzetbe kerül, merjen segítséget kérni! Decemberben újra megpróbáltam öngyilkos lenni, de a szerelem életben tartott. Rájöttem, hogy nem hibáztathatom magam a történtekért, tovább kell lépnem" - mondta a rapper, aki boldog civil párjával.

"Rengeteget segített abban, hogy újra megnyissam a szívem és ne zárkózzam el örökre a férfiaktól. Olyan ember van most mellettem, akivel őszinte a kapcsolatunk, terveink, céljaink vannak. Két-három éven belül szeretnénk babát és családot" - árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.