Öt családtagját gyilkolta meg az a 17 éves kamaszfiú Indianapolis városában, aki pisztolyt vett magához, miután az édesapja leszidta, mert az engedélye nélkül ment el otthonról

A 17 éves kiskorú a gyanú szerint öt emberrel végzett, többek között szüleivel és 13 éves húgával, valamint az áldozatok között egy 19 éves állapotos lány is volt, aki egy hónap múlva hozta volna világra a gyermekét - írja a New York Times.

Lemészárolta családját a 17 éves fiú (A kép illusztráció)Forrás: Thinkstock

A rendőrök vasárnap, helyi idő szerint hajnali négy órakor kapták a riasztást, miszerint lövéseket hallottak egy családi házban. Mikor kiérkeztek holtan találták a 42 éves édesanyát, a 43 éves édesapát, 13 éves lányukat, 18 éves fiúkat. A házban súlyos sérülésekkel feküdt a 19 éves terhes nő, akit azonnal kórházba szállítottak, de sajnos sem az ő, sem a baba életét nem tudták megmenteni.

A brutális gyilkosságot egyedül a 17 éves fiú öccse, a 15 éves fiú élte túl, akit szintén meglőtt a bátyja, de nem voltak olyan súlyosak a sérülései.

Az életben maradt kamaszfiú szerint a szüleivel és testvéreivel a földszinten tartózkodtak, amikor a bátyja egy pisztollyal a kezében jött le az emeletről és azonnal lőni kezdett rájuk.

Bár a gyilkosságot elkövető fiú kiskorú, felnőtt bíróságon fogják tárgyalni az ügyét, és nagy esély van rá, hogy élete végéig börtönben fog ülni.