Megölte családját a kamasz, miután édesapja leszidta őt, amiért engedély nélkül ment el otthonról

Forrás: Shutterstock -
mészárlás külföld tinédzser család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt családtagját gyilkolta meg az a 17 éves kamaszfiú Indianapolis városában, aki pisztolyt vett magához, miután az édesapja leszidta, mert az engedélye nélkül ment el otthonról

A 17 éves kiskorú a gyanú szerint öt emberrel végzett, többek között szüleivel és 13 éves húgával, valamint az áldozatok között egy 19 éves állapotos lány is volt, aki egy hónap múlva hozta volna világra a gyermekét - írja a New York Times.

Lemészárolta családját a 17 éves fiú (A kép illusztráció) Forrás: Thinkstock

A rendőrök vasárnap, helyi idő szerint hajnali négy órakor kapták a riasztást, miszerint lövéseket hallottak egy családi házban. Mikor kiérkeztek

holtan találták a 42 éves édesanyát, a 43 éves édesapát, 13 éves lányukat, 18 éves fiúkat. A házban súlyos sérülésekkel feküdt a 19 éves terhes nő, akit azonnal kórházba szállítottak, de sajnos sem az ő, sem a baba életét nem tudták megmenteni.

A brutális gyilkosságot egyedül a 17 éves fiú öccse, a 15 éves fiú élte túl, akit szintén meglőtt a bátyja, de nem voltak olyan súlyosak a sérülései.

Az életben maradt kamaszfiú szerint a szüleivel és testvéreivel a földszinten tartózkodtak, amikor a bátyja egy pisztollyal a kezében jött le az emeletről és azonnal lőni kezdett rájuk.

Bár a gyilkosságot elkövető fiú kiskorú, felnőtt bíróságon fogják tárgyalni az ügyét, és nagy esély van rá, hogy élete végéig börtönben fog ülni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.