Beszorult a nő lába a peron és a metrókocsi közé az Astoriánál: le akarta köpni a járművet

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
Astoria baleset peron metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feltehetőleg valamilyen szer hatása alatt állt az a nő, akinek pénteken beszorult a lába a metrókocsi és a peron közé az Astoriánál.

A metró és a peron közé szorult egy nő lába pénteken az Astoriánál: a tűzoltók és a kataszrófavédelem munkatársai mentették ki, majd kórházba szállították. A szemtanúk elmondása szerint a nő valamilyen szer hatása alatt állhatott, mert már a jármávön is erősen imbolygott.

"A nő valószínűleg nagyon részeg volt, vagy más szer hatása alatt állt. Már a metrón is támolygott összevissza, majdnem ráesett egy ülő lányra. A lány párja rászólt, hogy üljön le, ezen húzta fel magát. Az Astoriánál leszállt, de amikor becsukódtak az ajtók, visszafordult, hogy az ablakra köpjön. Valószínűleg ekkor vesztette el az egyébként is ingatag egyensúlyát. Közben elindult a metró, hallottuk, ahogy nekiesik a kocsinak, és gondolom becsúszott valahogy az egyik lába" - mondta a Ripostnak egy szemtanú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.