Erre készült Szilágyi István özvegyének segítője: Jolika néni már nem élhette meg a meglepetést

Forrás: Tények -
Humenyánszky Jolán halál szilágyi istván licit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Segítője biztosítani szerette volna Szilágyi István özvegyének éltetét, ezért árverésre bocsátotta Jolika néni egyik szobrát. Az özvegy születésnapján ért volna véget a licit, ezt azonban Jolika néni már nem élhette meg. 

Szilágyi István özvegye súlyos betegség után távozott az élők sorából. Halála előtti utolsó kívánsága az volt, hogy még találkozhasson fiával, akit Szilágyi István megölésével gyanúsítanak, de erre sajnos már nem kerülhetett sor.

Szilágyi István özvegye, Humenyánszky Jolán Forrás: Tények

Humenyánszky Jolánt súlyos tüdődaganattal kezelték, segítője egy szobor elárverezésével próbálta biztosítani számára a megélhetést, azt, hogy méltó helyen, egy otthonban lábadizhasson. Licitre bocsátotta azt a szobrot, amelyet még Jolika néni készített fiatalon Szilágyi Istvánról. Az árverés az özvegy születésnapján ért volna véget, de sajnos ezt már nem élhette meg - írja a Ripost.

"A művész urat ábrázoló szobrot, amit Jolika néni készített még fiatal korában, szeretném licitre bocsájtani. A licit a mai nappal indul, 500.000 Ft-tól, és február 17-ig tart Jolika néni születésnapjáig. A bevételből szeretném Jolika néninek a hátra lévő életét megoldani, hogy méltó körülmények között élje egy otthonban, ahol biztonságban egészségügyi felügyelet alatt lehet" - írta a posztban Humenyánszky Jolán segítője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.