Soha nem látott fotók Aleska múltjából: ezeket látnod kell

fotó nosztalgia farsang celeb Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sáfrány Emese, azaz Aleska nosztalgiazással üti el az időt, ha már farsangi buliba nem mehet. Közösségi oldalán osztott meg fotókat gyerekkorából különböző farsangi jelmezekkel. 

Nem mindennapi fotókat osztott meg a celeb magáról, különböző jelmezekben pózol a kis Emese a különböző farsangi képeken.A beöltözés nagyon jól sikerült, mi biztosan nem ismernénk fel!

"Közeledik a farsang, úgyhogy gondoltam kedveskedek nektek néhány jelmez ötlettel a múltból..." - írja Instagram-oldalán.

Sáfrány Emese már kislányként is nagyon bájos volt és imádta a szép ruhákat. Ez ma sem válltozott, bár a maszkdivatot kevésbé követi. Mint mindenkit, őt is megviseli ez a koronavírusos időszak, már alig várja, hogy visszaálljon az élet a rendes kerékvágásba és lehessen újra étterembe, moziba vagy éppen farsangi buli menni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.