A Jazz+Az egykori énekesnőjét is láthatjuk A Dal ma esti válogatójában

Jazz+Az A Dal 2021 Kozma Orsi válogató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este lesz A Dal 2021 harmadik válogatója. A Duna Televízió nézői újabb tíz produkciót láthatnak a 19 óra 35 perckor kezdődő műsorban.

A harmadik válogatóban a Beneath My Skin (daluk címe: Ébredj!), a Chain Bridge Pop (Messze valahol), Csondor Kata (Bosszúállók), Katona Petra (Viszlát múlt), Kozma Orsi (Változik a világ), Nági és Betti (Gyere velem), Nagy Szilárd feat. Ragány Misa (Drága hazám), a Pink & The Panthers (Sodor a szél), a Swing á la Django és Herrer Sára feat. Sárközi Lajos (Maradok), valamint Szekér Gergő (Hazatérsz) lép színpadra.

A dalokat Vincze Lilla zenész, dalszerző, a Napoleon Boulevard EMeRTon-díjas énekesnője, zenepedagógus, énektanár; Nagy Feró énekes, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere; Mező Misi, a Magna Cum Laude énekes-gitárosa; valamint a zsűriben idén először helyet foglaló Ferenczi György Artisjus- és kétszeres eMeRTon-díjas zenész, énekes, szájharmonika-művész véleményezi.
Idén is a nézők látják el az ötödik zsűritag szerepét sms-szavazáson keresztül, így ezúttal is aktív részesei lehetnek a dalválasztási folyamatnak. Az elődöntőbe öt dal jut tovább.

Az eddigi két válogatóból Szőke Nikoletta (Új esély), Galda Levente (Eredő), a Tortuga (Törnek az ablakok), Hajdu Erik (Szürke madár), a Mudfield (Nincsen szerencsém), Anevemandras (Hazaérek majd), GERENDÁS feat. Dárdai Blanka (Senkié), Noémo (Hableány), Szabó Leslie (Legyen másnak is jó) és Andelic Jonathan (Áldom) jutott tovább az elődöntőbe.


A harmadik válogató extra produkciója a Karthago együttes lesz, amely Vastag Csabával közösen lép színpadra.

Az adás után, 21 óra 50 perctől exkluzív, színfalak mögötti információkkal várja a nézőket A Dal Kulissza az M2 Petőfi TV-n. A műsorban az előadók és a zsűri is számos érdekességgel szolgál a produkciókról, izgalmas kulisszatitkokat osztanak meg a műsorvezetőkkel, Forró Bencével és Lolával.

A Dal 2021 honlapján mind a negyven dal meghallgatható, emellett a műsor Facebook- és Instagram-oldalán találhatók részletes információk, extra tartalmak, videók és cikkek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.