Vasvári Vivi új szerelméről vallott: "Zsigmondra fel tudok nézni!"

Forrás: Vasvári Vivien/Instagram -
Vasvári Vivien szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivi új szerelméről mesélt.

Vasvári Vivien számára a párja olyan ember, akire vágyott. Megbízhat Zsigmondban, és a férfi megadja neki azt, amire a legjobban vágyik: az érzelmi biztonságot.

Vasvári Vivien Forrás: Vasvári Vivien/Instagram


„Zsigmondra fel tudok nézni, férfias, és megteremti számomra azt a nyugalmat, amire egy nőnek szüksége van. Igyekszik mindent megtenni értem. Érzem, hogy nagyon szeret engem, és nem akar elveszíteni." – mesélte a holnap megjelenő HOT! magazinban a sztáranyuka, aki a hétköznapok egyszerűségében ugyanúgy megtalálja az örömöt, mint a világ különböző pontjainak felfedezésében. „Mindketten nagyon sokat dolgozunk. Ha hazaérünk, leülünk, megnézünk egy filmet vagy főzőcskézünk, de leginkább akkor tudunk kikapcsolni, ha kettesben elutazunk valahova." – mondta Vivi, aki a csütörtöki HOT!-ban arról is mesél, hogy miben hasonlítanak egymásra a szerelmével, és milyen vágya van, aminek egyelőre Zsigmond ellenáll.

A HOT! Magazin digitális száma ITT található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.