Két baleset is történt az M5-ösön, ráadásul köd is van: fokozott óvatosságra van szükség

M5 baleset köd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az M5-ös autópályán két egymástól független baleset is történt, ezért és a köd miatt fokozott óvatosságra figyelmeztetnek a rendőrök.

Az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 76.500-as és a 77.500-as kilométer között, Hetényegyháza térségében – egymástól függetlenül – két közúti közlekedési baleset történt 2021. február 20-án 5 óra 40 perc körül. Az egyik balesetben egy személyautó és egy kamion érintett, a járművek a külső sávot foglalják. Egy harmadik autó néhány száz méterrel távolabb a belső szalagkorlátnak ütközött. Ez utóbbi esetben egy személy megsérült. A balesetek helyszíni szemléjét a rendőrök megkezdték.

Két baleset is történt az M5-ön Forrás: Thinkstock

A jelzett útszakaszon egy-egy sávban, sávváltással halad jelenleg a forgalom. A sztráda ezen részén a közlekedést a köd is nehezíti, így kérjük, fokozott óvatossággal vezessenek a helyszíni szemle és a műszaki mentések ideje alatt - írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.