Súlyos balesetet előztek meg a magyar mentősök: levélben mondott köszönetet a férfi

Forrás: Dreamstime -
autópálya mentős közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mentősök vették észre, hogy egy autó a szembe sávba hajtott fel az autópályára. Azonnal szirénázni kezdtek neki, majd a megfordulásban is segítettek. A figyelmetlen sofőr levélben köszönte meg a segítséget.

Február 11-én egy autós rossz sávban, a forgalommal szemben próbált meg felhajtani az M2-esre a kosdi lehajtónál. Szerencsére az arra járó váci mentősök észrevették, és megkülönböztető jelzéssel figyelmeztették a férfit. Sőt, a megfordulásban is segítettek neki. A sofőr később levélben köszönte meg a segítséget - tudatta az Országos Mentőszolgálat.

„Megkülönböztető jelzést használva figyelmeztettek, majd ezt nagyon udvariasan, kedvesen, a félreállásom után szóban is megtették. Ezután a jelzéseik 'árnyékában' le tudtam tolatni a veszélyes szakaszról!" – írta a férfi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.