Január közepén történt a tragikus baleset Győr környékén: négyen haltak meg a karambolban. Nem tudta befejezni a megkezdett előzést a személyautó sofőrje és összeütközött egy teherautóval. A rendőrség nyomozást folytat az ügyben. 

A rendelkezésre álló információk szerint január 14-én 12 óra körül közlekedett kocsijával Győr külterületén, a 813-as számú főúton, Bőny felől Győr irányába egy 41 éves győri férfi. Haladása során,  egy jobbra ívelő útkanyarulatban az előtte közlekedő jármű előzésébe kezdett, amelynek során összeütközött a vele szemből érkező pótkocsis járműszerelvénnyel.

A kép illusztrációForrás: police.hu

Az elöl ülő szülők valószínűleg azonnal szörnyethaltak, a hátsó ülésen ülő fiatal lány azonban mindenáron 10 hónapos öccse életét próbálta menteni.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat kettőnél több ember halálát eredményező közúti baleset gondatlan okozása vétsége megalapozott gyanúja miatt - írja a police.hu.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja mindazon személyek jelentkezését, akik a balesetet látták, illetve a baleset bekövetkezése után a helyszínen megálltak és a segítségnyújtásban részt vettek, vagy a baleset körülményeivel kapcsolatban egyéb információk birtokában vannak. Bejelentéseiket a 96/520-000 központi szám 82-75, vagy a 81-41-es mellékein, illetve a 112-es segélyhívó számon tehetik meg.