Sokkoló! Kizuhant egy férfi a harmadikról Budapest belvárosában: egy gyerek is a szemtanúja volt

kizuhant öngyilkos öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas jelenetnek lehettek szemtanú a járókelők a Wesselényi utcában, egy férfi ugyanis kizuhant a harmadik emeltről, azonnal meghalt. Egy gyerek is látta a történteket.

Tegnap délelőtt egy férfi zuhant ki egy harmadik emeleti lakásból a budapesti Wesselényi utcában a járókelők elé. Többen is szemtanú voltak az esetnek, többek között egy óvodáskorú gyerek is.

„Csak egy tompa puffanást hallottam, a következő pillanatban pedig már nagyon sokan körbeállták az aszfalton fekvő férfit. Gyanítom, hogy azonnal meghalt, így legalább nem szenvedett szegény" - mesélte a Borsnak egy közeli üzlet dolgozója.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

A lakókat is megviselték a történtek, de nem ismerték a férfit.
„Ilyen közelről még sosem szembesültem az elmúlással. Éppen akkor értem haza a bevásárlásból, amikor néhányan már az újraélesztésével próbálkoztak. Utána jöttek a mentők, de őket nem várhattam meg, mert velem volt az óvodás gyermekem. Nem neki való az ilyesmi. Egy pillanatra láttam a halott arcát, aztán már csak a mozdulatlan testét" - mondta egy ott élő nő.

A helyszínre érkező mentősök és rendőrök már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A holttestet bevitték a kapualjba, hogy ne lássák az arra járók, és a forgalmat ne zavarja az intézkedés. Az utcán még sokáig ott volt a homok, amivel az elhunyt vérét befedték. Egyelőre úgy tudni, nem merült fel idegenkezűség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.