Borzalmas jelenetnek lehettek szemtanú a járókelők a Wesselényi utcában, egy férfi ugyanis kizuhant a harmadik emeltről, azonnal meghalt. Egy gyerek is látta a történteket.

Tegnap délelőtt egy férfi zuhant ki egy harmadik emeleti lakásból a budapesti Wesselényi utcában a járókelők elé. Többen is szemtanú voltak az esetnek, többek között egy óvodáskorú gyerek is.

„Csak egy tompa puffanást hallottam, a következő pillanatban pedig már nagyon sokan körbeállták az aszfalton fekvő férfit. Gyanítom, hogy azonnal meghalt, így legalább nem szenvedett szegény" - mesélte a Borsnak egy közeli üzlet dolgozója.

A fotó illusztráció.Forrás: Shutterstock

A lakókat is megviselték a történtek, de nem ismerték a férfit.
„Ilyen közelről még sosem szembesültem az elmúlással. Éppen akkor értem haza a bevásárlásból, amikor néhányan már az újraélesztésével próbálkoztak. Utána jöttek a mentők, de őket nem várhattam meg, mert velem volt az óvodás gyermekem. Nem neki való az ilyesmi. Egy pillanatra láttam a halott arcát, aztán már csak a mozdulatlan testét" - mondta egy ott élő nő.

A helyszínre érkező mentősök és rendőrök már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A holttestet bevitték a kapualjba, hogy ne lássák az arra járók, és a forgalmat ne zavarja az intézkedés. Az utcán még sokáig ott volt a homok, amivel az elhunyt vérét befedték. Egyelőre úgy tudni, nem merült fel idegenkezűség.