Közeledik a várva várt Oprah interjú, melyben Meghan és Harry herceg őszintén beszél érzéseiről és a felvezető szerint sokkoló dolgokat oszt meg arról, hogyan bánt velük a közvélemény és a királyi család.

Az interjú kapcsán forrósodik a levegő a híres páros körül. Először azzal támadták őket, hogy akkor kerül adásba a botrányos interjú, amikor Fülöp herceg kórházban van, majd fény derült egy két évvel ezelőtti feljelentésre, melyben Meghan-t azzal vádolták, hogy alkalmazottakat alázott megA hercegi pár ügyvédje szerint mindez egy lejárató kampány része.

Harry herceg Meghan MarkleForrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

A botrány tovább gyűrűzik, Meghan Katalin hercegnét, Kamilla hercegnét és Károly herceget vádolja, hogy ők szivárogtatták ki az ügyet a sajtónak. A suxessi hercegné tagadja a vádakat, sőt elszomorítja, hogy más emberek megszégyenítésével vádolják meg, amikor ő is többször zaklatások célpontjává vált és célja az áldozatok felkarolása - írja a Daily Mail.

A Kensington palotából tegnap este bejelentették, hogy soha nem látott vizsgálatot indítanak a vádak miatt. A jelentések szerint már legalább tíz királyi alkalmazott jelentkezett, hogy segítsék a vizsgálatot. Egy tegnap esti forrás a The Times-nak elmondta, hogy a palota nem dezinformációt áraszt és nem folytat semmiféle kampányt az interjú előtt, az állítások nyilvánvalóan nem tőlük származnak.