Gyűrűzik a botrány: Katalin hercegnét és Kamillát vádolja Meghan Markle

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein -
királyi család Kate Middleton Meghan Markle Camilla hercegné botrány személyzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik a várva várt Oprah interjú, melyben Meghan és Harry herceg őszintén beszél érzéseiről és a felvezető szerint sokkoló dolgokat oszt meg arról, hogyan bánt velük a közvélemény és a királyi család.

Az interjú kapcsán forrósodik a levegő a híres páros körül. Először azzal támadták őket, hogy akkor kerül adásba a botrányos interjú, amikor Fülöp herceg kórházban van, majd fény derült egy két évvel ezelőtti feljelentésre, melyben Meghan-t azzal vádolták, hogy alkalmazottakat alázott meg. A hercegi pár ügyvédje szerint mindez egy lejárató kampány része.

Harry herceg Meghan Markle Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

A botrány tovább gyűrűzik, Meghan Katalin hercegnét, Kamilla hercegnét és Károly herceget vádolja, hogy ők szivárogtatták ki az ügyet a sajtónak. A suxessi hercegné tagadja a vádakat, sőt elszomorítja, hogy más emberek megszégyenítésével vádolják meg, amikor ő is többször zaklatások célpontjává vált és célja az áldozatok felkarolása - írja a Daily Mail.

A Kensington palotából tegnap este bejelentették, hogy soha nem látott vizsgálatot indítanak a vádak miatt. A jelentések szerint már legalább tíz királyi alkalmazott jelentkezett, hogy segítsék a vizsgálatot. Egy tegnap esti forrás a The Times-nak elmondta, hogy a palota nem dezinformációt áraszt és nem folytat semmiféle kampányt az interjú előtt, az állítások nyilvánvalóan nem tőlük származnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.