Kórházi horror: Arcon és mellkason szúrta betegtársát egy férfi a COVID-osztályon

bűntény leszúrta erőszak kórház koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életveszélyesen megsebesítette betegtársát egy férfi egy budapesti kórházban: többször megszúrta a nőt egy sebészi ollóval.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy VI. kerületi kórházban egy sebészeti ollóval többször arcon és mellkason szúrt egy másik beteget egy COVID osztályon ápolt férfi 2021. március 13-án, 17 óra körül. A megtámadott asszony életveszélyes sérüléseket szenvedett - írja a police.hu.

A férfi kirohant az osztályról, a biztonsági őr megpróbálta visszatartani, de őt is megsebezte a kezén. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei a kórház udvarán elfogták a 37 éves, kínai állampolgárságú támadót.

gyilkosság bűntény illusztráció Forrás: Thinkstock

Az intézkedő rendőrök egészségügyi védőfelszerelést viseltek. A bűncselekmény körülményeit a BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés kísérlet gyanúja miatt elrendelt eljárás keretében vizsgálja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.