Iszak Eszter és Gyurta Dániel már az esküvőt tervezgeti: ilyen ceremóniát szeretnének

Forrás: Instagram/iszakeszti, Instagram/danielgyurta -
esküvő házasság Iszak Eszter Gyurta Dániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life TV Bréking című műsorában Demcsák Zsuzsa arról kérdezte Iszak Esztit, mit gondol a házasság intézményéről, számára fontos-e a papír. Eszter szerint maga a tudat jelent sokat, hogy az esküvő által komolyabb szintre lép egy kapcsolat. Azt is elárulta, ők szeretnének-e esküvőt párjával, Gyurta Danival, és ha igen, milyet terveznek.

"Én nagyon hiszek a házasságban, esküvőben, és szerencsére Dani is mindent ugyanígy gondol. Szerintem az a fontos, hogy a pár mindkét tagja ugyanúgy gondolja. Semmi baj azzal, ha valaki nem hisz a házasságban, csak akkor úgy kell, hogy se a férfi, se a nő ne gondolja úgy. Én nagyon sok olyan párt látok, ahol a nő nagyon szeretné, a férfi meg nem, és közben nem boldog belül, mert megalkuszik, de közben hiányérzete van. Hiányzik neki, hogy legyen egy esküvője" - mondta a műsorban Eszter, aki azt is elárulta, hogy Gyurta Dániellel templomi esküvőt szeretnének.

Iszak Eszti és Gyurta Dani óvják a magánéletüket Forrás: Instagram/iszakeszti, Instagram/danielgyurta



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.