Détár Enikő: "Semmilyen formában nem szeretném irányítani a páromat"

Détár Enikő filmforgatás HOT! magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Détár Enikő nem tétlenkedik: a Dívák formáció mellett most egy új feladatba kezdett, ráadásul a kedvesével, Péterrel együtt. A Titkok a hálószobából című filmet online mutatták be a közönségnek. A művésznő a holnap megjelenő HOT! magazinban mesélt minderről.

„Ez volt az első közös munkánk Péterrel, és meglepően könnyen ment. Korábbról volt színészi tapasztalata, de sosem mélyedt el benne. Már az elején tudtam, hogy semmilyen formában nem szeretném irányítani a páromat, így a rendezőre, Sztárek Andreára hagytam a feladatot, hogy instruálja" – magyarázza a lapban Enikő, akit letaglózott a szerelme alakítása a thrillerben. „Meglepődtem, már-már zavarba jöttem attól, mennyire beleélte magát a szerepbe. A négy fal között mi ennél sokkal finomabban kommunikálunk egymással" – teszi hozzá.

Détár Enikő és párja, Péter Forrás: Instagram

A színésznő azt is elárulja a HOT! magazinban, hogy mitől lettek igazán intimek a forgatások, és arról is beszámol, hogy a tánc mennyire maradt része az életének.

Keressétek a HOT!-ot digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.