Delhusa Gjon nemrég jelentette be, hogy megszületett első unokája, de kiderült, hogy nem most lett nagypapa az énekes, hanem évekkel korábban. Idősebb fiának ugyanis 3 éve született gyermeke. 

Megdöbbentette Delhusa Gjon idősebb fiát az apja kijelentése, miszerint nagypapa lett, most született meg első unokája. A zenész ugyanis valójában már 3 éve nagypapa.

Delhusa GjonTV2

"Nagyon megdöbbentem, amikor rokonok, ismerősök hívtak, hogy édesapám azt nyilatkozta a Life TV-ben, hogy nagypapa lett. Én is megnéztem a műsort, és a szívem szakadt meg, amikor apám azt mondta, megszületett a kis Zoé, aki az első unokája. Szeretném, ha a kisfiam miatt tisztázódna, hogy Delhusa Gjon valójában már három éve nagypapa, akkor született ugyanis a kisfiam, Milán, akivel már többször is találkozott személyesen, tehát nem arról van szó, hogy ne tudna róla" - mondta a Blikknek Philipp, aki nem érti, apja miért titkolja unokáját.

"Rendszeresen jártam haza, az utóbbi időben egyre többet találkoztunk, kezdett igazi apa-fia kapcsolat kialakulni köztünk, aminek nagyon örültem. Én mindig is büszke voltam rá, hogy ő az édesapám, minden barátom, ismerősöm tudta, ezért is hívtak fel az adás után döbbenten. Milánt is többször meglátogatta. A családunkban apám révén van albán vonal is, ott nagyon komoly tradíciója van az elsőszülött fiúnak, unokának. Mondtam is édesapámnak Milán születése után, hogy nyugodtan beszélhet róla, de egyet tartson tiszteletben, hogy ő az első unoka. Ezt sajnos, nem tette meg és fáj, hogy letagadta a fiamat, a sajtóban pedig úgy ment végig a hír, hogy Maximiliennek kislánya született, hogy ő az első unokája" - mondta.