Szörnyű tragédia: magyar házaspárt találtak holtan floridai otthonukban

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál öngyilkosság tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Altamonte Springs rendőrsége két felnőttet talált holtan szerdán otthonában: feltehetősen gyilkosság és öngyilkosság történt. A házaspár két gyermekének nem esett baja.

A rendőrséget 4 óra 20 perc körül hívták ki. A házban két holttestet találtak: a jelek szerint a férjet lelőtték, a feleség pedig öngyilkos lett. A házban tartózkodott a házaspár két gyermeke is, ők szerencsére nem sérültek meg - írja a clickorlando.com.

halál halott gyász gyertya Forrás: Shutterstock

A nyomozók azóta azonosították a felnőtteket, Papp Zoltánt és feleségét, Ildikót. A nyomozók kivizsgálják az esetet, de erős okuk van azt feltételezni, hogy ez egy gyilkosság-öngyilkosság volt. Az árván maradt gyermekek rokonokhoz való elhelyezése folyamatban van, a floridai magyar tiszteletbeli konzulátus gyűjtést indított a megsegítésükre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.