Pár héttel ezelőtt hatalmas botrányt okozott az ex-hercegi pár, Harry és felesége, Meghan Markle, amikor kitáltaltak a brit királyi családról Oprah Winfrey-nek. Ám nem volt minden igaz, ami az interjú során elhangzott.

Meghan Markle azt állította, három nappal a hivatalos ceremónia előtt összeadta őket Harry-vel az érsek,  méghozzá csak kettejük részvételével. Ezt már korábban is tagadta Justin Welby Canterbury érsek, most azonban bizonyítékok is vannak, melyek Meghan hazugságát támasztják alá.

Britain's Prince Harry, Duke of Sussex and his wife Meghan, Duchess of Sussex emerge from the West Door of St George's Chapel, Windsor Castle, in Windsor, on May 19, 2018 after their wedding ceremony. (Photo by Ben Birchall / POOL / AFP)Forrás: AFP/Ben Birchall

A korábbi főjegyző, Stephen Borton a The Sunnak nyilatkozta, hogy Meghan Markle vélhetően csak összezavarodott, amikor korábbi esküvőről beszélt.

Sajnálom, de vélhetően Meghan csupán összezavarodott. Dokumentumokkal tudjuk elátámasztani, hogy három nappal a hivatalos esküvő előtt nem házasodtak össze Harry-vel - mondta Stephen Borton, aki annyit még hozzátett, szerinte egy fogadalomtételről lehetett szó, amit Meghan Markle félreértett.