Jordán Tamás titkos látogatást tett a kórházban Törőcsik Marinál: így van most a színésznő

Forrás: Eöri Szabó Zsolt/Eöri Szabó Zsolt
Forrás: Eöri Szabó Zsolt/Eöri Szabó Zsolt -
Jordán Tamás tüdőgyulladás látogatás Törőcsik Mari kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta fekszik kórházban Törőcsik Mari. Pontosan nem lehetett tudni, milyen állapotban van a művésznő: mondták már azt is, hogy jobban van, de pár napja már a halálhírét keltették. Közeli barátja, Jordán Tamás tegnap azt mondta, kideríti, mi a helyzet Törőcsik Marival. Úgy tűnik, sikerült neki.

Jordán Tamásnak sikerült beszélni a legendás színésznő kezelőorvosaival, és egy rövid látogatást engedélyeztek is neki.

Törőcsik Mari Forrás: Eöri Szabó Zsolt/Eöri Szabó Zsolt

"Nagyon megijedtem, mert mindenhol azt olvastam, hogy Mari meghalt, úgyhogy felhívtam a kórházigazgatót, aki azt mondta: „Nyugodjak meg, akinek halálhírét keltik, sokáig fog élni! Jó volt látni Marit, s hála Istennek semmilyen komolyabb változás nem tapasztaltam rajta az elmúlt évekhez képest. Őt eddig is rendszeresen bevitték a kórházba, - most egyébként azért, mert köhögött - és biztos, ami biztos, megfigyelés alatt tartják". (...) Nagyon megörültünk egymásnak, azt mondta, csókoltat mindenkit. Egyáltalán nem jött szóba az, hogy mi búcsúzkodnánk Marival. Áh, még véletlenül sem! Ellenkezőleg, nagyon várjuk, hogy újra haza engedjék" - mondta a Borsnak Jordán, aki állítja, Törőcsik Mari szemében még mindig ott az élni akarás.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.