Rágcsálók, undort keltő folyadék tárolása miatt függesztett fel egy péküzemet a Nébih

Fotó / Mediaworks -
péküzem Nébih
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Pest megyei sütőipari üzem ellenőrzése során súlyos élelmiszer-biztonsági kockázatot jelentő higiéniai körülményekkel szembesültek a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal ellenőrei. Működését felfüggesztették - olvasható a hatóság honlapján.

Súlyos higiéniai hiányosságokat tártak fel a Nébih szakemberei egy Pest megyei sütőipari üzem helyszíni ellenőrzése során: piszkos eszközöket, szennyezett berendezéseket találtak és voltak olyan jelek is, amelyek rágcsálók jelenlétére utaltak. Az élelmiszer-hulladék, a selejtnek minősített termékek kezelése nem volt megfelelő, az élelmiszerek közvetlen környezetében, az eszközmosogató helyiség padlóján pedig egy szennyes, undort keltő folyadékkal teli felmosó vödör állt - írták.

Illusztráció Fotó / Mediaworks

A Nébih a fenti súlyos, élelmiszer-biztonsági kockázatot jelentő hiányosságok és hibák miatt az egység tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.