Döbbenetes! Egyetemi beavatási rituáléba halt bele egy 20 éves fiú

Forrás: Shutterstock -
halál fiatal gyász egyetem beavatási rituálé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ohiói Bowling Green Állami Egyetem beavatási rituáléján bekötötték a 20 éves fiú szemét és így kellett meginnia egy teljes üveg alkoholt. Ezt követően a szobájába vitték és részegen magára hagyták. A szobatársa talált rá az akkor már eszméletlen állapotban lévő fiúra. 

Az ohiói Bowling Green Állami Egyetem hat szabály megsértésével vádolja a Pi Kappa Alpha diákszervezetet, miután az egyik újdonsült tagjuk egy borzalmas rituálé után életét veszítette.

A fiatal 20 éves fiú, aki az ohiói egyetem másodéves üzleti szakos diákja volt, március 7-én hunyt el a kórházban, három nappal azután, hogy a beavatási bulin bekötötték a szemét és arra kényszerítették, hogy igyon meg egy üveg alkoholt. Ezt követően magára hagyták a szobájában, ahol a szobatársa talált rá az akkor már eszméletlen állapotban lévő egyetemistára - írja a Daily Mail.

A Bowling Green State Egyetem a tragédia miatt felfüggesztette a szövetség működését.

"Bár ezek nem hozzák vissza Stone Foltz hallgatót, célunk az, hogy felelősségre vonjuk azokat, akik felelősek ezért a tragédiáért"

- olvasható az egyetemi tisztviselők közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.