Kriszti várandós volt, amikor a tudomására jutott, hogy Curtis hűtlen volt hozzá. A kapcsolatukat próbálták, de már nem lehetett megmenteni.

Kriszti hitt abban, hogy Curtis nem fogja őt megcsalni, mégis csalódnia kellett. Szépen és reménytelien indult a kapcsolatuk, de a legboldogabb időszakuk sem volt felhőtlen. Kriszti várandós volt, amikor megtudta, hogy Curtis megcsalta. 

Már úton volt a kisfiunk, amikor tudomást szereztem a hűtlenségről. Amikor először szembesítettem, letagadta, ám olyan konkrét infomációk jutottak a birtokomba, hogy aztán ő is belátta, nincs értelme ködösítenie. Pár hónapig még próbáltam elfogadni az elfogadhatatlant, de végül olyannyira megmérgezte a kapcsolatunkat a félrelépés, hogy úgy döntöttem, új életet kezdek  - mondta Kriszti a Story Magazinnak.

Curtis és KrisztiForrás: Insatgram/Curtis

Nem vagyok elhagyott feleség! (...) Én döntöttem a válás mellett. Pár héttel ezelőtt a válókeresetet is beadtam, felkerestem egy ügyvédet, és már elindítottuk a folyamatot. Sosem hittem, hogy ez lesz a vége. (...) Bíztam Atiban, a kapcsilatunkban, és bár nem vagyok naiv, mégsem gondoltam, hogy valaha is hűtlen lesz hozzám.