Oszvald Marika időben gondoskodott magáról, hogy ne kelljen "kegyelemkenyéren" élnie

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
Oszvald Marika koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszvald Marika is nagyon várja, hogy végre az élet visszatérjen a normális kerékvágásba. A bezárások őt is megviselték, de szerencsére van tartaléka. 

Oszvald Marika reméli, hogy hamarosan visszakaphatjuk a régi életünket, és nyárra már csak egy rossz emlék lesz a karantén. Attól sem riadna vissza, ha fizikai munkát kellene vállalnia, ha azzal másokon is tud segíteni, esetleg szakácsnőként, kertészként vagy bejárónőként.

Oszvald Marika Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Szerencsére időben gondoskodtam róla, ha bármi baj történne, mindig legyen annyi félretett pénzem, hogy ne kelljen kegyelemkenyéren élnem. A lányomon kívül a barátok is meglátogatnak, de trécselés közben csak másfél méterre ülünk le egymástól. Pécsi Ildivel is jóban voltunk, ott van az asztalon az a virág, amit tőle kaptam. Ha ránézek, arra emlékeztet, milyen nagyokat nevettünk együtt" - mondta a Blikknek a művésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.